VPS of Shared Hosting?

Beantwoord de volgende vragen om te bepalen wat de beste keuze is.

1. Welke technische eisen heb je?

Voor de meeste websites is shared hosting de beste keuze, al zijn de mogelijkheden voor software-installaties beperkter. VPS daarentegen geeft je alle vrijheid op technisch gebied. Wil je bijvoorbeeld zware software als Magento of Java-programmatuur gebruiken, PostgreSQL in plaats van MySQL, Nginx in plaats van Apache, etc. dan kun je het beste kiezen voor VPS.
2. Hoe afhankelijk ben je van je website?

Met shared hosting sta je met meerdere klanten op dezelfde server. Deze klanten hebben allemaal invloed op de stabiliteit van de server. Met VPS heb je het alleenrecht over de resources van je (Virtual Private) Server en is de stabiliteit beter gewaarborgd. Je hebt hiermee dus het minste risico op storingen.
Managed of Unmanaged VPS?
Kies voor Unmanaged VPS als je alle technische kennis in huis hebt om een server te installeren en te beheren. Met Managed VPS beheren wij je server inclusief updates, beveiliging en 24/7 monitoring, en kun je vertrouwen op de expertise van onze medewerkers bij calamiteiten.

3. Hoeveel prestatiekracht heb je nodig?

Heeft je website af en toe veel bezoekers en dataverkeer nodig, kies dan voor shared hosting. Met shared hosting maak je samen met andere klanten volop gebruik van alle resources, waardoor je website meer piekvermogen heeft als dat nodig is.

Heeft je website structureel veel bezoekers en dataverkeer nodig, kies dan voor VPS-hosting, met meer stabiliteit en snelheid. Alleen de grootste VPS-pakketten kunnen echter het piekvermogen van shared hosting evenaren.

Als je een VPS-pakket samenstelt is het belangrijk de juiste hoeveelheid RAM en CPU’s te kiezen. Verder is het nodig om te weten hoeveel dataverkeer en schijfruimte je nodig hebt.
512 MB RAM is geschikt voor lichte applicaties zoals een DNS- of mailserver, WordPress-blogs en lichte websites.
1024 MB RAM is geschikt voor middelgrote websites met bijvoorbeeld Joomla! en systemen als DirectAdmin.
2048 MB tot 4096 MB RAM is geschikt voor grote (load balanced) websites en zware applicaties.
4. Wat ben je bereid te betalen?

Wil je zowel verhoogde stabiliteit als een groot piekvermogen, neem dan minimaal een VPS 3-pakket. Heb je een beperkt budget, maak dan een afweging welk van deze elementen je belangrijker vindt (verhoogde stabiliteit van VPS of het piekvermogen van shared hosting).

Wij gaan voor maatwerk, kwaliteit en een passende prijs! En uiteraard begeleiding en support. U staat er niet alleen voor!

Dit plan voeren we niet alleen uit, Cloud Retailing beschikt over een vast netwerk van uitvoerders: ontwerpers, programmeurs, tekstschrijvers, fotografen, noem maar op. Met deze professionals bedenken we het plan.Cloud Retailing begeleid dit hele proces en bewaakt de kwaliteit en voortgang. Kortom we nemen al uw zorgen uit handen. U heeft dus één vast aanspreekpunt. Wel zo helder.

Het begin, u zorgt voor de koffie en wij voor het online advies op maat!”]Wij brengen als eerste uw behoefte cq vraag in kaart en gaan in een uitgebreid gesprek van ongeveer 1 uur uw doelstelling in kaart brengen. Op basis daarvan doen wij meerdere voorstellen waarin u een uitgebreide keuze heeft, wat het beste bij u past. Bij ons hoort u geen moeilijke termen die u niet begrijpt. nee, wij maken het voor u begrijpelijk en toegankelijk met resultaat!

Uw eigen internetsite onderhouden/beheren is makkelijker dan u denkt. Met bijna alle mogelijheden waar u of uw bedrijf behoefte aan heeft. Vaak wordt een internetsite opgezet tegen hoge kosten en is daarbij niet echt gebruiksvriendelijk. Wij kunnen een Internetsite voor u opzetten die gebruiksvriendelijk is, toekomstgericht, meerdere eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden heeft en uiteraard tegen een scherpe prijs! U kunt alle teksten, foto`s en bij een webwinkel artikelen en prijzen zelf beheren. Mocht u daar geen tijd voor hebben en zich bezig willen houden met uw “core business” dan nemen wij dat graag bij u uit handen.

Uw huidige internetsite laten restylen?

Mijn internetsite heeft een verjongingskuur nodig: beelden opfrissen, opbouw vereenvoudigen, andere / moderne look(uitstraling), betere navigatie(gebruiksvriendelijk), gegevens updaten. Of een nieuwe huis stijl? Maar wie wil mij helpen?” Geef het aan ons aan en wij verzorgen het voor u!

Welke mogelijkheden zijn er?

De mogelijkheden voor uw internetsite zijn eigenlijk onbeperkt en is erg afhankelijk van wat voor doelstelling u heeft met de internetsite. Een aantal mogelijkheden op rij: makkelijk nieuwsbrieven of mailings versturen, contactformulieren, offerte aanvraag formulieren, foto presentaties, slideshows in flash, document management, of uw administratie bijhouden e.d. Dit zijn maar een paar voorbeelden wat er allemaal mogelijk is. Op maat is ons uitgangspunt. dat betekent voor u. Een internetsite die door u zelf te onderhouden is, support en ondersteuning van onze zijde en een scherpe prijs.

Wat zijn de kosten en wat levert het mij op?
De kosten of de prijs zijn bij Cloud Retailing aantrekkelijk en concurrerend en zijn erg afhankelijk van wat u allemaal wenst. Wij stellen een prijs graag samen op basis van uw behoefte en doen het prijs voorstel op maat. Dat wil zeggen dat u betaalt voor wat u krijgt en gebruikt. Dus geen onnodige kosten die door ons in rekening worden gebracht.
Bent u klaar voor uw eigen professionele website / webshop?

Cloud Retailing  staat voor u klaar om u te begeleiden naar zo’n website / webshop. Met een team van vakkundige professionals kunnen wij in al uw webwensen voorzien. Van een kleine presentatie, grafisch ontwerp tot een complete webshop / webwinkel, wij hebben het voor u in huis. Wij leggen het u graag in een persoonlijk gesprek uit. Klaar voor de start?

U zorgt voor de koffie, wij voor een advies