Doe Normaal Koop Lokaal

Voor het project “doe normaal, koop lokaal “Meppel. Verzorgde Cloud Retailing een Responsive Project Website.

Het project is gestart om het fysieke winkel centrum te verbinden met het online kopen van en door de consument. Het doel is meer terugkerende klanten in het winkel gebied. Maar ook dat online aankopen in de Gemeente Meppel zelf moeten gebeuren en niet elders, daar de omzet en de besteding wegvloeien en niet bijdrage aan de economie, ontwikkeling en de beleving van de Gemeente Meppel.

Verbinden is de oplossing!

Wat doe je als er een even zo goed alternatief, in de regio is?

Het draait allemaal om bekendheid en zichtbaarheid, regionale betrokkenheid en gemak. Voor alle betrokken partijen! Daar is het plan op ontwikkeld. We gaan het gedrag van de consumenten niet wezenlijk veranderen.

We kunnen van de plaatselijke ondernemers geen ingewikkelde aanpassingen verwachten. En daarom doen wij wat nodig is, regionaal verbinden van fysieke en digitale aanbieders, met een positief effect op het winkelhart van Meppel.

Met onze opzet wordt vanaf najaar 2016 die verbinding gelegd met; “Doe normaal, koop lokaal”

Doe normaal, koop lokaal is een digitaal platform met uitgebreide fysieke aspecten. Daardoor wordt het de consument duidelijk dat dit een uniek regionaal gebeuren is. Met de voordelen van digitaal, gekoppeld aan de voordelen van dichtbij.

Naar website


Client: Project “Doe Normaal Koop Lokaal”
Skills:  Webshop / Catalogus / Lookbooks / UXdesign
Development: Frank Wellink | Cloud Retailing