Cloud Retailing komt graag in contact met PHP Developers / Ontwikkelaars

We zijn op zoek naar een professionele Junior / Medior PHP developer met een aantal jaar ervaring op het gebied van PHP/HTML/CSS/JS.

Het betreft een intensieve samenwerking op freelance-basis. Hierbij zal jij dan de schakel zijn om deze wensen te realiseren. Je bent vrij om te werken met andere opdrachtgevers maar er wordt verwacht dat je op korte termijn opdrachten kan realiseren wanneer dit wordt gevraagd. Wanneer de / samenwerking eenmaal goed verloopt, ben je ons aanspreekpunt voor alle binnenkomende aanvragen.

Wij werken voornamelijk voor midden-en kleinbedrijven. Maar zijn ook actief voor grote nationale / internationale spelers.  Wij ontvangen aanvragen voor apps, koppelingen, cloud diensten, nieuwe websites / webshops en  aanpassingen optimalisatie van bestaande websites / webshops. Daarnaast zijn wij een vraagbaak voor verschillende andere diensten op grafisch gebied en online marketing.

Werkwijze van Cloud Retailing is te kenmerken door in haar tools, de  kennis, visie en effectiviteit te combineren met een uitzonderlijk gebruikersgemak. Door veel aandacht aan design en klantbeleving te geven, is het ons gelukt software te ontwikkelen dat voor allerlei soorten mensen bereikbaar is geworden.

Oplossingen doen we in maatwerk-projecten waarbij we complexe werkprocessen automatiseren. Ons credo: zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Dat geldt voor ons als bedrijf en voor jou als ontwikkelaar. Cloud Retailing is geheel open van structuur zodat het makkelijk, snel en prettig werkt om projecten te realiseren. Wij zoeken voor de doorontwikkeling van Cloud Retailing en zijn projecten, de internationalisering en maatwerk-projecten een:

Junior / Medior die ondersteund kan worden door Cloud Retailing

Als PHP ontwikkelaar zet je je kennis en creativiteit in voor het bouwen van de innovatieve webbased software van Cloud Retailing. Met je inzicht en vakkundigheid lever je een belangrijke bijdrage aan het team. Je vindingrijkheid, daadkrachtige en collegiale houding leiden tot aanpassing en verbetering van onze producten.

De ontwikkelaars kunnen rekenen op ondersteuning als ze dat nodig hebben, men krijgt de gelegenheid om onderling (tussen de developers) contact te leggen voor discussie en brainstormen, zodat we van elkaar kunnen leren.

 • PHP 5+
  • OOP
   • Ervaring met Webdevelopment (PHP en JavaScript) en databasedevelopment (MySQL en MS SQLServer)
   • Kennis van JAVA (Android development) is een pré
   • MySQL
   • Javascript
   • HTML5
   • jQuery (pre)
   • Bootstrap (pre) / Zurb Foundation (pre)

   Gezocht profiel:
   PHP, HTML, CSS, Jquery, Javascript,Bootstrap

   Ready to go? Meer weten?

   Denk jij dat je het in je hebt en zie je mogelijkheid tot samenwerking? Stuur dan geen e-mail. Maar neem telefonisch contact met ons op. Frank Wellink staat je graag te woord. Wij zijn persoonlijk en houden het persoonlijk.

   De missie van Cloud Retailing is om mkb ondernemers in de non food met de focus op fashion, offline en online te verbinden en daardoor beter te laten presteren met behulp van ons “ontzorgen” format die leidt tot meer conversie.

   Wij voelen ons thuis in het opzetten en bedenken van retail oplossingen, waarbij we zonder problemen responsive websites, webshops, voorraad /kassa koppelingen en apps op maat kunnen ontwikkelen en inzetten.

   Alle type organisaties met verschillende product range zoals fashion kunnen bij ons terecht, van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel retailers en van merkeigenaren tot distributeurs die hun klanten haar consument, als doelgroep beter te kunnen bedienen en te ondersteunen.


   Android / IOS

   Responsive Design

   Kassa Koppeling

   Interactieve Displays

   Apps

   SEO / Off page SEO

   Webshop of Website

   Een nieuwe Webshop / Webwinkel en/of Responsive Website? Cloud Retailing verzorgt het voor u.

   Conversie

   U haalt niet de conversie die mogelijk moet zijn? Cloud Retailing ondersteunt u.

   Quickscan

   Is uw organisatie wel geoptimaliseerd voor online verkoop? Cloud Retailing scant.   U zorgt voor de koffie, wij voor het advies!

   Wij brengen als eerste uw behoefte en vraag in kaart en gaan in een uitgebreid gesprek van ongeveer 1 uur uw doelstelling in kaart brengen. Op basis daarvan doen wij meerdere voorstellen waarin u een uitgebreide keuze heeft, wat het beste bij u past.

   Bij ons hoort u geen moeilijke termen die u niet begrijpt. Nee, wij maken het voor u begrijpelijk en toegankelijk met resultaat!


   Nieuw of Restylen?

   ” Mijn internetsite heeft een verjongingskuur nodig: beelden opfrissen, opbouw vereenvoudigen, andere/moderne look (uitstraling), betere navigatie (gebruiksvriendelijk), gegevens updaten. Maar wie wil mij helpen?” Geef het aan ons aan en wij verzorgen het voor u!


   Uw eigen internetsite onderhouden / beheren?

   Uw eigen internetsite onderhouden / beheren is makkelijker dan u denkt. Met bijna alle mogelijkheden waar u of uw bedrijf behoefte aan heeft. Vaak wordt een internetsite opgezet tegen hoge kosten en is daarbij niet echt gebruiksvriendelijk.

   Wij kunnen een Internetsite voor u opzetten die gebruiksvriendelijk is, toekomstgericht, meerdere eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden heeft en uiteraard tegen een scherpe prijs! U kunt alle teksten, foto`s en bij een webwinkel / webshop artikelen en prijzen zelf beheren. Mocht u daar geen tijd voor hebben en zich bezig willen houden met uw “core business” dan nemen wij dat graag bij u uit handen.


   24 / 7 Support en Service

   Cloud Retailing en haar team geeft u als klant een volledige support en begeleiding. Wij zijn dan ook trots op wat onze klanten zeggen. en durven gerust te stellen dat wij daar in onderscheidend zijn.


   Welke mogelijkheden zijn er?

   De mogelijkheden voor uw internetsite zijn eigenlijk onbeperkt en is erg afhankelijk van wat voor doelstelling u heeft met de internetsite. Een aantal mogelijkheden op rij: makkelijk nieuwsbrieven of mailings versturen, contactformulieren, offerte aanvraag formulieren, foto presentaties, slideshow, showroom, document management, of uw administratie bijhouden e.d.

   Dit zijn maar een paar voorbeelden wat er allemaal mogelijk is. Op maat is ons uitgangspunt. dat betekent voor u. Een internetsite die door u zelf te onderhouden is, support en ondersteuning van onze zijde en een scherpe prijs.


   Wat zijn de kosten en wat levert het mij op?

   De kosten of de prijs zijn bij Cloud Retailing aantrekkelijk en concurrerend en zijn erg afhankelijk van wat u allemaal wenst. Wij stellen een prijs graag samen op basis van uw behoefte en doen het prijs voorstel op maat. Dat wil zeggen dat u betaalt voor wat u krijgt en gebruikt. Dus geen onnodige kosten die door ons in rekening worden gebracht.


   Wat Klanten zeggen…

   Koppeling winkelvoorraad aan kassasysteem hebben jullie weer goed voor elkaar gekregen evenals de verbeterde snelheid van de shop
   Mike Oude Lansink
   Mike Oude Lansink Reykjavik Meppel
   Cloud Retailing heeft ons geholpen om een toekomstvisie te ontwikkelen. Om te voorkomen dat we door de bomen het bos niet meer zouden zien werken we in stappen en daarmee houden we goed overzicht..

   De snelheid, zonder kwaliteitsverlies waarmee zij het een en ander gerealiseerd hebben vinden wij verbluffend!

   Diederik Schuitemaker
   Diederik Schuitemaker Firstman Herenmode Katwijk
   Het was best een gok om zomaar een webshop te laten bouwen, maar achteraf was de keus heel erg goed.
   Cloud Retailing heeft begrip en geduld voor je wensen.

   Zeer prettige samenwerking, praktische oplossingen, betrouwbaar, efficiënt…kortom een echte aanrader.

   Martine Zeegers
   Martine Zeegers De Stoere Winkel
   Bent u toe aan vernieuwde website? Wij van ” GERANS MEPPEL” hebben zeer goede en plezierige ervaringen met Frank van “Cloud Retailing”.

   Wilt u informatie? neem gerust contact op met Willy van Gerans Meppel.

   Betsy Moes
   Betsy Moes Gerans Meppel

   Totaal oplossing voor voorraadbeheer koppelingen

   Cloud Retailing staat voor u klaar om u te begeleiden naar de oplossing die u verder brengt. Wij ontzorgen u op al uw online / offline activiteit. Met een team van vakkundige professionals kunnen wij in al uw webwensen voorzien. Wij leggen het u graag in een persoonlijk gesprek uit.


   Wilt u meer weten?

   Neem dan vrijblijvend contact met ons op!