De missie van Cloud Retailing is om mkb ondernemers in de non food met de focus op fashion, offline en online te verbinden en daardoor beter te laten presteren met behulp van ons “ontzorgen” format die leidt tot meer conversie.

Wij voelen ons thuis in het opzetten en bedenken van retail oplossingen, waarbij we zonder problemen responsive websites, webshops, voorraad /kassa koppelingen en apps op maat kunnen ontwikkelen en inzetten.

Alle type organisaties met verschillende product range zoals fashion kunnen bij ons terecht, van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel retailers en van merkeigenaren tot distributeurs die hun klanten haar consument, als doelgroep beter te kunnen bedienen en te ondersteunen.


Android / IOS

Responsive Design

Kassa Koppeling

Interactieve Displays

Apps

SEO / Off page SEO

Webshop of Website

Een nieuwe Webshop / Webwinkel en/of Responsive Website? Cloud Retailing verzorgt het voor u.

Conversie

U haalt niet de conversie die mogelijk moet zijn? Cloud Retailing ondersteunt u.

Quickscan

Is uw organisatie wel geoptimaliseerd voor online verkoop? Cloud Retailing scant.U zorgt voor de koffie, wij voor het advies!

Wij brengen als eerste uw behoefte en vraag in kaart en gaan in een uitgebreid gesprek van ongeveer 1 uur uw doelstelling in kaart brengen. Op basis daarvan doen wij meerdere voorstellen waarin u een uitgebreide keuze heeft, wat het beste bij u past.

Bij ons hoort u geen moeilijke termen die u niet begrijpt. Nee, wij maken het voor u begrijpelijk en toegankelijk met resultaat!


Nieuw of Restylen?

” Mijn internetsite heeft een verjongingskuur nodig: beelden opfrissen, opbouw vereenvoudigen, andere/moderne look (uitstraling), betere navigatie (gebruiksvriendelijk), gegevens updaten. Maar wie wil mij helpen?” Geef het aan ons aan en wij verzorgen het voor u!


Uw eigen internetsite onderhouden / beheren?

Uw eigen internetsite onderhouden / beheren is makkelijker dan u denkt. Met bijna alle mogelijkheden waar u of uw bedrijf behoefte aan heeft. Vaak wordt een internetsite opgezet tegen hoge kosten en is daarbij niet echt gebruiksvriendelijk.

Wij kunnen een Internetsite voor u opzetten die gebruiksvriendelijk is, toekomstgericht, meerdere eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden heeft en uiteraard tegen een scherpe prijs! U kunt alle teksten, foto`s en bij een webwinkel / webshop artikelen en prijzen zelf beheren. Mocht u daar geen tijd voor hebben en zich bezig willen houden met uw “core business” dan nemen wij dat graag bij u uit handen.


24 / 7 Support en Service

Cloud Retailing en haar team geeft u als klant een volledige support en begeleiding. Wij zijn dan ook trots op wat onze klanten zeggen. en durven gerust te stellen dat wij daar in onderscheidend zijn.


Welke mogelijkheden zijn er?

De mogelijkheden voor uw internetsite zijn eigenlijk onbeperkt en is erg afhankelijk van wat voor doelstelling u heeft met de internetsite. Een aantal mogelijkheden op rij: makkelijk nieuwsbrieven of mailings versturen, contactformulieren, offerte aanvraag formulieren, foto presentaties, slideshow, showroom, document management, of uw administratie bijhouden e.d.

Dit zijn maar een paar voorbeelden wat er allemaal mogelijk is. Op maat is ons uitgangspunt. dat betekent voor u. Een internetsite die door u zelf te onderhouden is, support en ondersteuning van onze zijde en een scherpe prijs.


Wat zijn de kosten en wat levert het mij op?

De kosten of de prijs zijn bij Cloud Retailing aantrekkelijk en concurrerend en zijn erg afhankelijk van wat u allemaal wenst. Wij stellen een prijs graag samen op basis van uw behoefte en doen het prijs voorstel op maat. Dat wil zeggen dat u betaalt voor wat u krijgt en gebruikt. Dus geen onnodige kosten die door ons in rekening worden gebracht.


Wat Klanten zeggen…

Koppeling winkelvoorraad aan kassasysteem hebben jullie weer goed voor elkaar gekregen evenals de verbeterde snelheid van de shop
Mike Oude Lansink
Mike Oude Lansink Reykjavik Meppel
Cloud Retailing heeft ons geholpen om een toekomstvisie te ontwikkelen. Om te voorkomen dat we door de bomen het bos niet meer zouden zien werken we in stappen en daarmee houden we goed overzicht..

De snelheid, zonder kwaliteitsverlies waarmee zij het een en ander gerealiseerd hebben vinden wij verbluffend!

Diederik Schuitemaker
Diederik Schuitemaker Firstman Herenmode Katwijk
Het was best een gok om zomaar een webshop te laten bouwen, maar achteraf was de keus heel erg goed.
Cloud Retailing heeft begrip en geduld voor je wensen.

Zeer prettige samenwerking, praktische oplossingen, betrouwbaar, efficiënt…kortom een echte aanrader.

Martine Zeegers
Martine Zeegers De Stoere Winkel
Bent u toe aan vernieuwde website? Wij van ” GERANS MEPPEL” hebben zeer goede en plezierige ervaringen met Frank van “Cloud Retailing”.

Wilt u informatie? neem gerust contact op met Willy van Gerans Meppel.

Betsy Moes
Betsy Moes Gerans Meppel

Totaal oplossing voor voorraadbeheer koppelingen

Cloud Retailing staat voor u klaar om u te begeleiden naar de oplossing die u verder brengt. Wij ontzorgen u op al uw online / offline activiteit. Met een team van vakkundige professionals kunnen wij in al uw webwensen voorzien. Wij leggen het u graag in een persoonlijk gesprek uit.

Het Team

Frank Wellink

Adviseur / Commercie

Frank is de expert op het gebied van online ondernemen met zijn bedrijven ‘Webdesign Meppel’ en ‘Cloud Retailing’ heeft hij al vele websites en webwinkels ontwikkeld voor ondernemers en te vaak stuit hij zo’n 6 maanden na oplevering op ondernemers die de website te weinig onderhouden of er niet meer in investeren omdat het te duur is en het aantal orders tegenvalt.

“Teveel ondernemers denken dat wanneer ze een webwinkel in de lucht hebben, ze binnen de kortste keren de nieuwe Bol.com of Wehkamp.nl zijn”, aldus Frank.

Helaas werkt het zo niet een webwinkel verdient minstens zoveel aandacht als een fysieke winkel, het toevoegen van nieuwe producten, het afprijzen van producten, veranderen van de entree van de winkel (homepage) en niet onbelangrijk de ‘sfeer’ en het serviceniveau in de winkel moet ook offline en online overeen komen.


Hielke Valkenburg

Grafisch Ontwerper / UX design / Online Marketing

Nieuw Project. Een nieuw project betekent voor mij altijd een nieuwe samenwerking. Openheid, eerlijkheid en betrokkenheid zijn voor mij vanzelfsprekend.

Professioneel. Wij zijn een klein bureau waardoor wij snel en flexibel kunnen handelen, maar ons team is groot genoeg om om u complete dienstverlening aan te kunnen bieden.

We staan nooit stil. Ons vak is tevens onze passie en omdat ons vakgebied nooit stilstaat, zijn wij nooit uitgeleerd. En: wij willen elke dag beter worden!

Tevreden klanten. Wat ons betreft het beste argument: onze klanten zijn enthousiast over de samenwerking met Cloud Retailing en het daaropvolgende resultaat.

Gestandaardiseerd maatwerk. De juiste mix van maatwerk in ontwerp en standaardisatie in (technische) oplossingen: Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt.

Meetbaar resultaat. Aannames in ons vak, daar waken wij voor. Wij meten liever het concrete resultaat. Zo kunnen wij leren, verbeteren en meer bereiken.

We houden van details. Noem ons perfectionisten, maar we willen nu eenmaal uitblinken. Zo kunnen we trots zijn op wat we maken! En u ook!

Uw mening telt. Zoals al gezegd: we zijn nooit uitgeleerd. Dus: mits goed onderbouwd, kunt u alles tegen ons zeggen!

Hebben we u genoeg redenen gegeven om een uitdaging aan ons voor te leggen? Neem dan contact met Frank op!

Eelco Uytterhoeven

UX Developer / Software Ontwikkelaar

Over_ons6_EU

In 1999 is Eelco Uytterhoeven begonnen als zelfstandig ontwikkelaar met een focus op internet. Sinds de start heeft hij brede ervaring opgedaan als programmeur, software architect, netwerk- en serverbeheerder en coördinator van junior programmeurs.

Zijn interesse heeft altijd gelegen in nieuwe media, zoals websites en -shop, streaming media, narrowcasting en gespecialiseerde, interactieve systemen. Daarbij heeft Eelco altijd als doel om elke oplossing op een eenvoudige en begrijpelijke manier op te zetten, zodat iedereen er met plezier mee kan werken.

Sinds enkele jaren is Eelco betrokken bij Europese projecten, waaronder een internationaal business-to-business bestelsysteem. Ook ontwikkeld en beheert hij
diverse gezondheidsapplicaties en heeft daarbij contact met nationale en Europese patiëntenorganisaties, artsen en farmaceutische producenten.


Mark Turksma

Media & Marketing Strateeg

over_ons_mt7

Met een start in de communicatie in 1982 heeft Mark Turksma meer dan 30 jaar ervaring. Ervaring in productontwikkeling, merkbouwen, styling, productclaims en copywriting.

Met een gezonde affectie met techniek is hij vaak de juiste intermediair tussen techniek en creatie. Tussen exact en creatief. Met een belangstelling voor alles wat kan communiceren en een bijzondere aandacht voor de ontvanger (de mens), worden middelen, “tone of voice” en boodschap gewogen naar hun effect bij de doelgroep. En die doelgroep is minder onvoorspelbaar dan we denken. De methode van de Mental Preference, helpt hierbij.

Zo heeft Mark Turksma gewerkt aan de succesvolle transformatie van een B-merk naar een nieuw A-merk in de fast moving consumergoods. Structuur aangebracht in het productengamma van een machinebouwer zodat ook hun klanten weer wisten wat ze konden kopen.

De horeca afdeling van een recreatiepark veranderd in een Fun & Partycenter met bovenregionale uitstraling. Het onderscheidend vermogen van een keukenzaak van product, naar dienstverlening verlegd en de vele activiteiten van een recreatieonderneming, zo gestructureerd en helder vertaald naar een website, dat klanten met minder vragen en meer opdrachten contact opnemen.

Het accent van de werkzaamheden ligt niet op de middelen, maar op de boodschap. En de stappen die gezet worden vereisen vaak een langere samenwerking, waarbij elke stap zijn eigen evaluatie krijgt.

 

Wilt u meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!