Meppel Onderneemt

Cloud Retailing 

Cloud Retailing is een ontwerpbureau die haar focus richt op MKB ondernemers. Cloud Retailing ondersteund, adviseert en begeleid ondernemers bij het optimaliseren en verbeteren van hun online platform . Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende internet oplossingen.

Of het nu gaat om websites, huisstijl ontwikkeling, presentaties, nieuwsbrieven een informatieve internetsite, een nieuwssite / magazine of een website om te winkelen(webwinkel / webshop). Bij Cloud Retailing bent u aan het juiste adres.

Door de intensieve samenwerking met verschillende specialisten waaronder grafisch ontwerpers, PHP/SQL/CSS progammeurs, een tekstschrijver en een fotograaf kunnen wij een breed dienstenpakket bieden om op maat uw vraag en in uw behoefte te voorzien.

Wij gaan voor maatwerk, kwaliteit en een passende prijs! En uiteraard begeleiding en support. U staat er niet alleen voor!

Dit plan voeren we niet alleen uit, Cloud Retailing beschikt over een vast netwerk van uitvoerders: ontwerpers, programmeurs, tekstschrijvers, fotografen, noem maar op. Met deze professionals bedenken we het plan.Cloud Retailing begeleid dit hele proces en bewaakt de kwaliteit en voortgang. Kortom we nemen al uw zorgen uit handen. U heeft dus één vast aanspreekpunt. Wel zo helder.

Het begin, u zorgt voor de koffie en wij voor het online advies op maat!”]Wij brengen als eerste uw behoefte cq vraag in kaart en gaan in een uitgebreid gesprek van ongeveer 1 uur uw doelstelling in kaart brengen. Op basis daarvan doen wij meerdere voorstellen waarin u een uitgebreide keuze heeft, wat het beste bij u past. Bij ons hoort u geen moeilijke termen die u niet begrijpt. nee, wij maken het voor u begrijpelijk en toegankelijk met resultaat!

Uw eigen internetsite onderhouden/beheren is makkelijker dan u denkt. Met bijna alle mogelijheden waar u of uw bedrijf behoefte aan heeft. Vaak wordt een internetsite opgezet tegen hoge kosten en is daarbij niet echt gebruiksvriendelijk. Wij kunnen een Internetsite voor u opzetten die gebruiksvriendelijk is, toekomstgericht, meerdere eenvoudige uitbreidingsmogelijkheden heeft en uiteraard tegen een scherpe prijs! U kunt alle teksten, foto`s en bij een webwinkel artikelen en prijzen zelf beheren. Mocht u daar geen tijd voor hebben en zich bezig willen houden met uw “core business” dan nemen wij dat graag bij u uit handen.

 ” Mijn internetsite heeft een verjongingskuur nodig: beelden opfrissen, opbouw vereenvoudigen, andere / moderne look(uitstraling), betere navigatie(gebruiksvriendelijk), gegevens updaten. Of een nieuwe huis stijl? Maar wie wil mij helpen?” Geef het aan ons aan en wij verzorgen het voor u!

De mogelijkheden voor uw internetsite zijn eigenlijk onbeperkt en is erg afhankelijk van wat voor doelstelling u heeft met de internetsite. Een aantal mogelijkheden op rij: makkelijk nieuwsbrieven of mailings versturen, contactformulieren, offerte aanvraag formulieren, foto presentaties, slideshows in flash, document management, of uw administratie bijhouden e.d. Dit zijn maar een paar voorbeelden wat er allemaal mogelijk is. Op maat is ons uitgangspunt. dat betekent voor u. Een internetsite die door u zelf te onderhouden is, support en ondersteuning van onze zijde en een scherpe prijs.

 De kosten of de prijs zijn bij Cloud Retailing aantrekkelijk en concurrerend en zijn erg afhankelijk van wat u allemaal wenst. Wij stellen een prijs graag samen op basis van uw behoefte en doen het prijs voorstel op maat. Dat wil zeggen dat u betaalt voor wat u krijgt en gebruikt. Dus geen onnodige kosten die door ons in rekening worden gebracht.
[logooos columns=”4″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”125″ orderby=”date” order=”DESC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”disabled” border=”disabled” borderradius=”logooos_no_radius” autoplay=”true” scrollduration=”1000″ pauseduration=”6000″ buttonsbordercolor=”#DCDCDC” buttonsbgcolor=”#FFFFFF” buttonsarrowscolor=”lightgray” hovereffect=”effect4″ ]

 

Bent u klaar voor uw eigen professionele website / webshop?

Cloud Retailing  staat voor u klaar om u te begeleiden naar zo’n website / webshop. Met een team van vakkundige professionals kunnen wij in al uw webwensen voorzien. Van een kleine presentatie, grafisch ontwerp tot een complete webshop / webwinkel, wij hebben het voor u in huis. Wij leggen het u graag in een persoonlijk gesprek uit.

U zorgt voor de koffie, wij voor een advies