Sale / Consultancy

Adres:
Cloud Retailing
Citroenvlinder 71
7943 RE Meppel

Mobiel: 06 – 41 51 7777
E-Mail: frank@cloudretailing.nl
Web: cloudretailing.nl

Technical Support / Consultancy

Adres:
Cloud Retailing
Citroenvlinder 71
7943 RE Meppel

Mobiel: 06 – 52 32 6226
E-Mail: eelco@cloudretailing.nl
Web: cloudretailing.nl

Financial Support / Consultancy

Adres:
Cloud Retailing
Citroenvlinder 71
7943 RE Meppel

Mobiel: 06 – 41 51 7777
E-Mail: frank@cloudretailing.nl
Web: cloudretailing.nl

Wij zijn er voor U!

De missie van Cloud Retailing is om mkb ondernemers in de non food met de focus op fashion, offline en online te verbinden en daardoor beter te laten presteren met behulp van ons “ontzorgen” format die leidt tot meer conversie.

Wij voelen ons thuis in het opzetten en bedenken van retail oplossingen, waarbij we zonder problemen responsive websites, webshops, voorraad /kassa koppelingen en apps op maat kunnen ontwikkelen en inzetten.

Alle type organisaties met verschillende product range zoals fashion kunnen bij ons terecht, van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel retailers en van merkeigenaren tot distributeurs die hun klanten haar consument, als doelgroep beter te kunnen bedienen en te ondersteunen.

Contact / Vraag!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Het Team


Frank Wellink

Adviseur / Commercie

Frank is de expert op het gebied van online ondernemen met zijn bedrijven ‘Webdesign Meppel’ en ‘Cloud Retailing’ heeft hij al vele websites en webwinkels ontwikkeld voor ondernemers en te vaak stuit hij zo’n 6 maanden na oplevering op ondernemers die de website te weinig onderhouden of er niet meer in investeren omdat het te duur is en het aantal orders tegenvalt.

“Teveel ondernemers denken dat wanneer ze een webwinkel in de lucht hebben, ze binnen de kortste keren de nieuwe Bol.com of Wehkamp.nl zijn”, aldus Frank.

Helaas werkt het zo niet een webwinkel verdient minstens zoveel aandacht als een fysieke winkel, het toevoegen van nieuwe producten, het afprijzen van producten, veranderen van de entree van de winkel (homepage) en niet onbelangrijk de ‘sfeer’ en het serviceniveau in de winkel moet ook offline en online overeen komen.


Hielke Valkenburg

Online Marketing

Nieuw Project. Een nieuw project betekent voor mij altijd een nieuwe samenwerking. Openheid, eerlijkheid en betrokkenheid zijn voor mij vanzelfsprekend.

Professioneel. Wij zijn een klein bureau waardoor wij snel en flexibel kunnen handelen, maar ons team is groot genoeg om om u complete dienstverlening aan te kunnen bieden.

We staan nooit stil. Ons vak is tevens onze passie en omdat ons vakgebied nooit stilstaat, zijn wij nooit uitgeleerd. En: wij willen elke dag beter worden!

Tevreden klanten. Wat ons betreft het beste argument: onze klanten zijn enthousiast over de samenwerking met Cloud Retailing en het daaropvolgende resultaat.

Gestandaardiseerd maatwerk. De juiste mix van maatwerk in ontwerp en standaardisatie in (technische) oplossingen: Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt.

Meetbaar resultaat. Aannames in ons vak, daar waken wij voor. Wij meten liever het concrete resultaat. Zo kunnen wij leren, verbeteren en meer bereiken.

We houden van details. Noem ons perfectionisten, maar we willen nu eenmaal uitblinken. Zo kunnen we trots zijn op wat we maken! En u ook!

Uw mening telt. Zoals al gezegd: we zijn nooit uitgeleerd. Dus: mits goed onderbouwd, kunt u alles tegen ons zeggen!

Hebben we u genoeg redenen gegeven om een uitdaging aan ons voor te leggen? Neem dan contact met Frank op!

Pascal Boks

Fullstack Developer

Fullstack Allround Developer

Van je hobby je beroep maken, dat kunnen er niet veel zeggen. Ik gelukkig wel. Ik werk elke dag met veel plezier aan websites en webapplicaties en álles wat daarbij komt kijken. Bedenken, ontwerpen, bouwen en onderhouden, maar ook serveronderhoud, probleemoplossingen en support behoort tot mijn dagelijkse taken.

Frontend:
HTML
(S)CSS
Bootstrap
Javascript
JQuery
NodeJS

Backend:
PHP
MySQL
Rest API
Composer
————-
Frameworks:
Laravel
Symphony
————
Opensource:
Wordpress
WooCommerce
Contenido
Websitebaker
Opencart
Magento
MailChimp